Kontakt

Sonderpädagogisches Förderzentrum
Schwandorf

St. Vitalis Straße 18


92421 Schwandorf

icon tel 09431/99 70 20

icon fax 09431-99 70 220

icon mail E-Mail-Link


Kontakt

Sonderpädagogisches Förderzentrum
Schwandorf
St. Vitalis Straße 18
92421 Schwandorf

icon tel 09431/99 70 20

icon fax 09431-99 70 220

icon mail E-Mail-Link

Kalender

Alternativer Lernort zur allgemeinen Schule und Dienstleister im Auftrag der Inklusion

Spring_01 Spring_02 Spring_03 Spring_04 Spring_05


Mirësevini në webfaqen e Qendrës për Nxitje Pedagogjike në Schwandorf (SFZ)

QNP (Qendra për Nxitje Pedagogjike) Schwandorf ia vënë detyrën vehtes që të drejtat e Fëmijëve dhe të Rinjëve, për ndihmën në Arsimim dhe Edukim ti plotësojë me Jetën.)

Pikëqëndrimi ynë kryesor është në pikat, Mësimi,Gjuha,poashtu edhe zhvillimi emocional dhe shoqëror.

Nxënësit me nevoja të veqanta Pedagogjike,marrin nga ne nxitje përmes diagnozave në vend, ose shërbimeve mobiledhe ndihmave në shkollat fillore dhe ato të mesme.

Në këtë pikëpamje jemi alternativa e mësimit përkrah shkollave të përgjithshme, por edhe shërbyes në afrimin e nxënësve.

Nëse keni ndonjë pyetje me përjashtim nga webfaqja jonë, ne jemi të gatshëm në qdo kohë të ju dalim në ndihmë dhe të bisedojmë me ju.