Mirësevini në webfaqen e Qendrës për Nxitje Pedagogjike në Schwandorf (SFZ)

QNP (Qendra për Nxitje Pedagogjike) Schwandorf ia vënë detyrën vehtes që të drejtat e Fëmijëve dhe të Rinjëve, për ndihmën në Arsimim dhe Edukim ti plotësojë me Jetën.)

Pikëqëndrimi ynë kryesor është në pikat, Mësimi,Gjuha,poashtu edhe zhvillimi emocional dhe shoqëror.

Nxënësit me nevoja të veqanta Pedagogjike,marrin nga ne nxitje përmes diagnozave në vend, ose shërbimeve mobiledhe ndihmave në shkollat fillore dhe ato të mesme.

Në këtë pikëpamje jemi alternativa e mësimit përkrah shkollave të përgjithshme, por edhe shërbyes në afrimin e nxënësve.

Nëse keni ndonjë pyetje me përjashtim nga webfaqja jonë, ne jemi të gatshëm në qdo kohë të ju dalim në ndihmë dhe të bisedojmë me ju.